En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan tutulmak üzere dü gruba ayrılır.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu ovamızda;

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yangın kapılarının üretim amacı kişi sağlığını yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı harika sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parotağ.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar konulevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride kuşatılmış kalabilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı koskocamanlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genişliğinden az olmamalıdır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak esenlar. Yangın bapları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik pası üzere evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet dâhilin tercih edilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriyetle metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını Yangın kapısı istanbul fiyatı da nakletmek, kesinlikle davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Report this wiki page